De leukste boekhandel met uitzicht

Gendt in beeld

01-10-2023 00:00

'Gendt in beeld' is het derde boek van de Historische Kring Gente in een serie waarin dit mooie dorp centraal staat. Het is bovenal een fantastisch blader- en kijkboek. De veelal iconische foto's vertellen het verhaal van de Gendtenaren en hun woonplaats van pakweg de laatste honderd jaar. Het boek is op 29 september j.l. verschenen en gepresenteerd. Deze unieke uitgave (een 'collectors item') is te koop voor slechts 20 euro bij coöperatieve boekhandel De Toren van Bemmel. Een boek om uren en uren in te neuzen en jarenlang van te genieten.

Nieuws

Oktober 2023 - Maand van de Geschiedenis

15-09-2023 11:16

De Maand van de Geschiedenis is begonnen. Neem in onze boekhandel een gratis exemplaar mee van het Magazine. Lees het Eureka-artikel van Geertje Dekkers en interviews met Margriet van der Heyden, Roel Coutinho en Louise O. Fresco. Zij heeft het essay 'Kruiden, kokkels en kippen' geschreven. Te koop voor slechts 4,99. Op donderdagavond 26 oktober organiseert De Toren van Bemmel ook een uiterst interessante lezing van Sjef Vissers over de Weimarrepubliek (gratis). Meld u aan via info@torenvanbemmel.nl Zie onder: Evenementen.

Nieuws

Een nieuwe website voor De Toren van Bemmel

29-08-2023 20:06

Woensdag 30 augustus 2023 gaat coöperatieve boekhandel De Toren van Bemmel over op een nieuwe website. Dat brengt enkele wijzigingen met zich mee. Daarover willen we u als bezoeker van onze site als eerste informeren.

Nieuws

Modern Antiquariaat - Boeken, Cd's, Dvd's en Blu-Rays

28-08-2023 10:25

Ons 'Modern Antiquariaat' is geopend tijdens winkeldagen, voor iedereen toegankelijk en biedt talloze ontdekkingen en buitenkansjes. Het aanbod is divers en verandert voortdurend.

Nieuws

Ontmoetingsavond voor leesgroepen

18-08-2023 14:56

Beste lezers, Regelmatig wordt ons de vraag gesteld of leesgroepen bij ons in de winkel bijeen zouden kunnen komen om in boekhandelssfeer hun boeken te bespreken. Hierover hebben wij met elkaar overlegd en geconcludeerd dat het een beter plan zou zijn om een speciale avondopenstelling te organiseren voor leesclubs. Wij denken aan een donderdagavond in november.

Nieuws