Lezing door Frank Nellen (zaterdag 22 juni) vanwege het 3-jarige bestaan van de coöperatie

Winkelen fysiek en online

Laat u ontzorgen door de boekverkopers

De lockdown voor winkels is opgeheven. Hoe fijn is dat. U kunt weer bij ons naar binnen wandelen en naar hartelust struinen tussen de boeken. Het voelt bijna weer als gewoon, maar wij blijven het bijzonder vinden.

De winkel is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. De boekverkopers staan op deze dagen graag voor u klaar. U kunt ze bereiken per telefoon, mail of door ze in levende lijve te ontmoeten.

Wij hebben een ruim en avontuurlijk assortiment, dat zich voortdurend vernieuwt. U vindt bij ons de actuele romans en kinderboeken, interessante non-fictie, sport en lifestyle, en daarnaast hebben wij een leuke hoek met modern antiquariaat (boeken, cd's en dvd's).

Weet u precies wat u zoekt, geef dit dan aan ons door. Weet u niet wat u zoekt, vraag dan om advies. Is een boek niet aanwezig, dan gaan wij direct voor u aan de slag en zorgen ervoor dat u snel over de gewenste boeken kunt beschikken. Zodra uw bestelling klaar ligt in de winkel, ontvangt u van ons een afhaalbevestiging en kunt u langskomen om de boeken, al dan niet gezellig ingepakt, bij ons te komen afhalen.

Vindt u het gemakkelijk om vanuit huis te bestellen (bijvoorbeeld omdat u druk bent of slecht ter been), maar wilt u ons wel blijven steunen? Bestel dan via de webshop en kies voor de optie thuisbezorging.

Steun uw favoriete boekhandel! Zonder uw hulp kunnen we niet blijven bestaan en verschraalt het winkelaanbod in Bemmel.