De leukste boekhandel met uitzicht

Boekverkopers

Boekhandel De Toren van Bemmel (voorheen Polman) is een ruim gesorteerde, op kwaliteit ingestelde dorpsboekhandel die sinds 2002 in het centrum van Bemmel is gevestigd.

Wij staan als boekhandel midden in de Lingewaardse gemeenschap en doen mee met diverse culturele activiteiten. Een bezoek aan onze winkel is altijd leuk en inspirerend. Vanwege het aanbod van mooie en verrassende titels en de persoonlijke aandacht voor boek en klant. Geniet bij een bezoek van de ongedwongen huiskamersfeer waarin u rustig om een kop koffie kunt vragen terwijl de tijd vertraagt en de boeken en stemmen van schrijvers de ruis van alledag doen verstommen.Online bieden wij een prima service met toegang tot een complete boekendatabase en de mogelijkheid om bestellingen af te halen in de winkel of thuis te laten bezorgen.

Afhalen in de winkel Is uw (volledige) bestelling voorradig in Bemmel dan kunt u deze tijdens de eerstvolgende winkelopening afhalen. In andere gevallen kunt u de bestelling binnen 2 à 3 werkdagen afhalen. Wacht altijd op onze afhaalbevestiging, zodat u weet wanneer de boeken klaar liggen. Verwachten wij een langere levertijd dan zullen wij van tevoren contact met u opnemen en de mogelijkheden met u doornemen.

Thuisbezorging Is uw (volledige) bestelling voorradig in Bemmel, dan zullen wij de bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verwerken en per post laten bezorgen. Bestellingen die niet voorradig zijn, zullen over het algemeen 2 à 3 werkdagen in beslag nemen. Verwachten wij door een afwijkende leverstatus (herdruk, tijdelijk niet leverbaar, nog niet verschenen, buitenlandse titel) een langere verwerkingstijd, dan nemen wij altijd eerst even contact met u op. Bij bestellingen < 25 euro betaalt u 3,25 euro verzendkosten. Bij bestellingen > 25,- euro worden geen verzendkosten doorberekend.

Kom ons online of in de winkel bezoeken. Met als bonus: door lokaal te winkelen zorgt u voor behoud van winkeldiversiteit in uw dorp of gemeente. Alleen dan kan een veelzijdige en dynamische (leef)gemeenschap floreren.