Nederlands | 12-04-2023 | 320 pagina's
9789059569911
Hardback
€ 33,99
Ottolenghi geeft je heel veel groente, en nóg meer smaak!
Yotam Ottolenghi weet als geen ander hoe je groenten in de spotlight zet. Flavour combineert eenvoudige recepten voor doordeweekse avonden met opvallende gerechten voor de ontspannen weekendkok.
In Flavour viert Ottolenghi de oneindige mogelijkheden van groenten en laat zien hoe je ze kunt transformeren tot magische gerechten. In ruim 100 recepten laat hij niet alleen zien hoe we ze moeten bereiden, maar ook hoe smaak bepaald wordt en waarom bepaalde combinaties zo goed werken. Met recepten als auberginedumplings 'alla Parmigiana', taco's met knolselderij en geitenkaas, champignonlasagne en groentenschnitzels - allen voorzien van foto's die je doen watertanden.
De ruim 130 recepten zijn veelal voorzien van fullcolour-foto's die je het water in de mond doen lopen!
Yotam Ottolenghi is chef-kok en eigenaar van verschillende in Londen gevestigde deli's en de NOPI- en ROVI-restaurants en auteur van tien meermaals bekroonde kookboeken, waaronder de everseller Simpel. Hij schrijft al meer dan dertien jaar voor de Saturday Guardian en levert regelmatig bijdragen aan de New York Times. Zijn toewijding aan het promoten van groenten, evenals ingrediënten die ooit als 'exotisch' werden beschouwd, heeft geleid tot wat sommigen ''het Ottolenghi-effect'' noemen. Dat betekent zoveel als: het creëren van een maaltijd vol kleur, smaak, overvloed en zonneschijn. Eerder woonde Yotam enkele jaren in Amsterdam, waar hij voor altijd verliefd werd op de Nederlandse kroket; nu woont hij met zijn gezin in Londen.
EAN : | 9789059569911 |
Uitgever : | Park Uitgevers |
Vertaler : | Hennie Franssen-Seebregts |
Publicatie datum : | 12-04-2023 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 278 mm |
Breedte : | 203 mm |
Dikte : | 30 mm |
Gewicht : | 1347 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 320 |