Lezing door Frank Nellen (zaterdag 22 juni) vanwege het 3-jarige bestaan van de coöperatie

Simpel


Nederlands | 14-02-2023 | 320 pagina's

9789059568266

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 33,99


 Beschikbaarheid

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 30 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 35,00




Tekst achterflap

Verkozen tot 'Het Beste Kookboek Aller Tijden' door de luisteraars van Etenstijd, de razend populaire podcast van Yvette van Boven en Teun van de Keuken

Alles waar je van houdt bij Ottolenghi, maar dan simpel. Eenvoud lijkt misschien onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar SIMPEL staat daadwerkelijk vol met ruim 130 makkelijk te bereiden gerechten. De meeste staan binnen 30 minuten op tafel, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of -verrassing. Van avocadoboter op toast met tomatensalsa, heerlijke saffraan-mosterdscones met cheddar en piccalilly tot burrata met gegrilde druiven en basilicum of een bevroren munt-en-pistache-chocoladecake.

- maximaal 10 ingrediënten
- op tafel in maximaal 30 minuten
- meer dan 130 recepten en foto's

- meer dan 350.000 exemplaren verkocht

Simpel bevat gerechten die een lust voor het oog zijn en verleidelijk smaken. Met handige iconen zie je in een oogopslag welke kenmerken betrekking hebben op het betreffende recept. De meer dan 130 fullcolour foto's laten je daarnaast het water in de mond lopen!

De pers over Simpel:
'Niet zo moeilijk te maken, de nieuwste Ottolenghi. Opnieuw slaagt de chef erin om van iets als een plompe selderijknol een elegante sensatie te maken.' - **** De Volkskrant

'Simpel is een dikke aanrader! Voor Ottolenghi-fans, maar ook juist voor de thuiskoks die iets minder ervaring hebben.' - Dehippevegetarier.nl

'Zelfs de trouwste Ottolenghi-fans klagen wel eens over zijn lange recepten. Hij heeft geluisterd. Zijn nieuwe kookboek heet Simpel' - NRC

'De reden dat ik zo enthousiast over Simpel ben, is dat het boek vol recepten staat die nog steeds
duidelijk 'Ottolenghi' zijn, maar die op minstens een manier simpel zijn (en vaak op meerdere manieren).' - Foodies

Biografie

Yotam Ottolenghi is auteur en chef van de Ottolenghi Deli's en de restaurants NOPI en ROVI in Londen.
Hij is volgens velen de man die zelfs broccoli sexy wist te maken en het gebruik van sumak, za'atar en granaatappelpitten in de keuken introduceerde, tot in alle uithoeken van ons land.
Hij schrijft een wekelijkse column in het magazine van The Guardian en heeft 8 succesvolle kookboeken op zijn naam staan: Plenty en Plenty More (zijn verzameling vegetarische recepten); Ottolenghi: Het kookbook en Jeruzalem, met co-auteur en zakenpartner Sami Tamimi; Nopi, Sweet en de enorme bestseller Simpel. Samen met co-auteur Ixta Belfrage schreef hij zijn meest recente boek Flavour.

Details

EAN :9789059568266
Auteur: 
Uitgever :Park Uitgevers
Publicatie datum :  14-02-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :275 mm
Breedte :222 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :1368 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :320