Lezing door Frank Nellen (zaterdag 22 juni) vanwege het 3-jarige bestaan van de coöperatie

De bijbel van de Koreaanse keuken


Nederlands | 10-05-2024 | 496 pagina's

9789048864751

Hardback


€ 34,99


 Beschikbaarheid

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 30 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 35,00




Korte beschrijving/Annotatie

Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van allerlei soorten kimchi tot kimbap

Tekst achterflap

De bijbel van de Koreaanse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Koreaanse keuken wil leren kennen

Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van allerlei soorten kimchi tot kimbap: in De bijbel van de Koreaanse keuken nemen Myung-ki Min en Sang Ah Yoo je mee op reis door de Koreaanse keuken. Een verrassende en gezonde keuken, waarin gefermenteerde ingrediënten zoals kimchi, gochujang en doenjang samen met rijst, noedels, allerlei groenten en zeewier, vis, vlees en tofu de basis vormen voor eindeloos veel hartverwarmende gerechten.

Meer dan 230 recepten
Duidelijke how-to's en technieken
Uitgebreide info over Koreaanse ingrediënten
Wegwijs door de toko en Koreaanse supermarkt

Biografie

Myung-Ki Min en haar man Jung-Ha Yoo behoren tot de eerste generatie Koreanen die rond 1970 naar Nederland kwam. Samen runnen zij in Den Haag het Koreaanse eethuis Seoul Garden. Hun dochter Sang-Ah Yoo is journalist en werkte onder meer vanuit Seoul als Zuid-Korea-correspondent voor Trouw, het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Onder toeziend oog van haar moeder tekende Sang-Ah voor dit boek alle recepten en bijzondere verhalen van haar ouders op. De bijbel van de Koreaanse keuken is hun eerste kookboek.

Details

EAN :9789048864751
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  10-05-2024
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :217 mm
Breedte :163 mm
Dikte :45 mm
Gewicht :1250 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :496
Reeks :  Landenbijbels
Keywords :  baekkimchi;bibim guksu;bibim naengmyeon;bibimbap;bokkeum;bokkeumbap;bossam;budae jjigae;bulgogi;chimaek;dakgalbi;dakjuk;doenjang;doenjang jjigae;dolsot bibimbap;dotorimuk;eomuk;galbi;gimbap;gochugaru;gochujang;gochujang saus;gukbap;gyeran;gyeran bap;gyeran jjim;gyeran mari;haemul pajeon;hobakjeon;hobakjuk;jajangmyeon;janchi guksu;japchae;kalguksu;kimchi;kimchi bokkeumbap;kimchi cabbage;kimchi chicken;kimchi cucumber;kimchi dumplings;kimchi jjigae;kimchi jjim;kimchi pancake;kimchi pork;kimchi radish;kimchi ramen;kimchi soup;kimchi tofu;kongbiji;kongnamul;koreaanse banchan;koreaanse bijgerechten;koreaanse desserts;koreaanse dipsauzen;koreaanse drankjes;koreaanse garnituren;koreaanse gefrituurde gerechten;koreaanse groentesoep;koreaanse keukengadgets;koreaanse keukentools;koreaanse kimchi recepten;koreaanse kookblogs;koreaanse kookboeken;koreaanse kookcursussen;koreaanse kooklessen;koreaanse kooktechnieken;koreaanse kooktradities;koreaanse kookvideo's;koreaanse kookwebsites;koreaanse kruiden;koreaanse marinades;koreaanse rijstcakes;koreaanse rijstgerechten;koreaanse rijstwijn;koreaanse salades;koreaanse stoofpot;koreaanse tofu gerechten;koreaanse visgerechten;koreaanse zeevruchten;koreanische kimchi;makgeolli;makguksu;mandu;miyeok guk;mul naengmyeon;mulhoe;nakji;ojingeo;patbingsu;samgyeopsal;ssambap;sundubu;tteokbokki;yukgaejang;yukhoe