Lezing door Frank Nellen (zaterdag 22 juni) vanwege het 3-jarige bestaan van de coöperatie

Alle zondaars zullen bloeden


Nederlands | 26-03-2024 | 368 pagina's

9789044367348

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99


 Beschikbaarheid

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 30 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 35,00
Korte beschrijving/Annotatie

Een zwarte sheriff. Een seriemoordenaar. Een dorp op het punt om uiteen te barsten.

Tekst achterflap

Titus Crown is de eerste zwarte sheriff van Charon County. In de afgelopen decennia hebben er in Charon slechts twee moorden plaatsgevonden. Maar met jaren ervaring als FBI-agent op zak weet Titus als geen ander dat geheimen altijd onder de oppervlakte etteren, ook in het schijnbaar rustige Charon, een land van illegaal gestookte whiskey, maisbrood en kamperfoelie.

Een jaar na de aanstelling van Titus wordt een onderwijzer vermoord. De dader, een zwarte oud-leerling, wordt ter plekke doodgeschoten door de hulpsheriffs voordat Titus kan ingrijpen. Die etterende geheimen liggen nu open en bloot, klaar om het dorp uit elkaar te scheuren...

Recensie/Quote

[We lazen] recent niets in het genre dat ons zo diep in het verhaal trok als deze energieke, betekenisvolle en oprecht pakkende mix van horror, misdaadfictie en maatschappijkritiek. Wedden dat ook u straks applaudisseert wanneer de gelouterde Titus in die laatste bladzijden doet wat hij doet?

Biografie

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Zijn thrillers Een laatste uitweg en Vlijmscherpe tranen zijn niet meer weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Alle zondaars moeten bloeden is zijn derde thriller in Nederlandse vertaling. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Details

EAN :9789044367348
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Vertaler : Henk Moerdijk
Publicatie datum :  26-03-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :135 mm
Dikte :32 mm
Gewicht :436 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :368
Keywords :  criminaliteit;misdaad;moord;psychologische thriller;racisme;spannend;verenigde staten van amerika;vn thriller;vn thrillerprijs;wraak