Lezing door Frank Nellen (zaterdag 22 juni) vanwege het 3-jarige bestaan van de coöperatie

Hoe vermoord ik mijn familie?


Nederlands | 30-05-2024 | 384 pagina's

9789044366587

Paperback / softback


€ 15,00


 Beschikbaarheid

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 30 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 35,00
Korte beschrijving/Annotatie

Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen, zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden.

Tekst achterflap

Ik heb meerdere mensen vermoord (sommige op gruwelijke wijze, andere heel koelbloedig) en toch zit ik nu in de gevangenis voor een moord die ik níét heb gepleegd. Als ik bedenk wat ik écht heb gedaan, vind ik het stiekem jammer dat niemand ooit zal weten wat voor complexe klussen het waren. Ik hoop er natuurlijk ongestraft mee weg te komen, maar ik stel me graag voor dat iemand ooit, als ik er allang niet meer ben, een oude kluis opent en deze bekentenis vindt. Mensen zouden van hun stoel vallen. Er is per slot van rekening vrijwel niemand ter wereld die kan begrijpen hoe iemand van achtentwintig doodleuk zes familieleden kan hebben vermoord, om vervolgens, zonder ook maar een greintje spijt, vrolijk verder te gaan met haar leven.

Recensie/Quote

Dit is dé gedroomde vakantieroman: stout, geestig en niet neer te leggen.

Biografie

Bella Mackie is een freelancejournalist voor o.a. The Guardian, Vice, Vogue en GQ. Hoe vermoord ik mijn familie? is haar fictiedebuut.

Details

EAN :9789044366587
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Vertaler : Harmien Robroch
Publicatie datum :  30-05-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :136 mm
Dikte :33 mm
Gewicht :460 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :384
Keywords :  bella mackie;donkere humor;familie;gevangenis;how to kill your family;moord;seriemoordernaar;thriller;tiktok