Lezing door Frank Nellen (zaterdag 22 juni) vanwege het 3-jarige bestaan van de coöperatie

Easy


Nederlands | 02-07-2024 | 256 pagina's

9789038814995

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 29,99


 Beschikbaarheid

   Retourtermijn binnen 30 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 35,00
Tekst achterflap

Een praktisch kookboek vol snelle, eenvoudige recepten voor doordeweeks, handig ingedeeld op seizoen


Al ruim twaalf jaar schrijft Yvette wekelijks recepten voor Libelle. Elke week simpel, heel lekker, makkelijk, en natuurlijk altijd verrassend.


Voor het negentigjarige bestaan van Libelle verzamelde Yvette haar beste recepten voor elke dag uit het grote Libelle-archief. Gerechten die het hele jaar door in een handomdraai op tafel staan, voor een makkelijke maandag in de lente, een doodgewone dinsdag in de zomer, een donkere donderdag in de herfst of een vrolijke vrijdagmiddag in hartje winter. Of u nu net in uw eerste keuken staat of al jaren voor een groot gezin kookt: de recepten van Yvette zijn altijd gezellig en eenvoudig. En natuurlijk staan er ook een paar goede desserts in, want zonder toetjes geen leven.

Biografie

Yvette van Boven is culinair schrijver, illustrator en tv-presentator. Ze schreef talloze succesvolle kookboeken – zoals Home Made, Home Sweet Home, Home Made Basics en Van Boven in het wild – die zijn vertaald in het Engels, Frans, Spaans en Duits. Tot drie keer toe won ze de Gouden Kookboek-verkiezing. Naast haar boeken is Yvette ook bekend van de tv-programma’s De streken van Van Boven en Koken met Van Boven, haar wekelijkse rubriek in Libelle en Volkskrant Magazine en de culinaire podcast Etenstijd! die ze co-host met Teun van de Keuken. De illustraties en vormgeving van haar boeken ontwerpt Yvette zelf. Haar man Oof Verschuren maakte de prachtige foto’s.

Details

EAN :9789038814995
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Publicatie datum :  02-07-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :260 mm
Breedte :197 mm
Dikte :24 mm
Gewicht :1018 gr
Status :Herdruk
Aantal pagina's :256