De leukste boekhandel met uitzicht

Carrie Soto is back


Nederlands | 06-03-2023 | 384 pagina's

9789026361708

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 22,99

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Beschikbaarheid

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 30 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 35,00
Korte beschrijving/Annotatie

Carrie Soto is back is het nieuwste boek van bestsellerauteur Taylor Jenkins Reid, bekend van tiktok hit The Seven husbands of Evelyn Hugo. Deel drie in de serie California Dream.

Tekst achterflap

'Reid weet van een tenniswedstrijd een pageturner te maken, zelfs voor lezers die niets om sport geven.' - Kirkus (starred)

In Carrie Soto is back vertelt Taylor Jenkins Reid het verhaal van een legendarische tennisser die een comeback maakt om haar grandslamrecord terug te winnen. Carrie Soto’s fanatisme op de tennisbaan heeft haar niet populair gemaakt. Maar wanneer ze haar carrière beëindigt is ze de beste ooit: ze heeft elk record verbroken en twintig grandslamtitels gewonnen. Ze offerde er zo goed als alles voor op.

Zes jaar later ziet Carrie vanaf de tribune van de US Open dat het record haar wordt afgenomen door de meedogenloze speler Nicki Chan. Dit kan ze niet accepteren: ze neemt de beslissing om een comeback te maken en het record terug te winnen. De media zijn haar echter niet goedgezind en op haar zevenendertigste is ze niet meer zo snel en zo sterk als vroeger. Zal Carrie Soto haar record terugkrijgen?

Carrie Soto is back van Taylor Jenkins Reid is een ontroerend verhaal over perfectie, doorzettingsvermogen en kwetsbaarheid.

'Reids eerdere romans waren fenomenale hits, van haar nieuwste hoef je niet minder te verwachten.' - Booklist (starred)

'Reid heeft weer een dijk van een boek geschreven.'- Library Journal (starred)

'Geen zorgen als je niet van sportverhalen houdt; dit is een hartverwamende roman over een iconisch en vasthoudend vader-dochterduo.'- Time

'Prachtig. Scherp, slim en krachtig, een boek dat je om de zoveel pagina's opzij moet leggen om op adem te komen.' - Emily Henry, auteur van Stranddagboek

'Een episch verhaal over moed, uithoudingsvermorgen en de kracht van kwetsbaarheid.'- Buzzfeed

Biografie

Taylor Jenkins Reid is een #1 New York Times-bestsellerauteur en woont en werkt in Los Angeles. Ze heeft verschillende romans op haar naam staan, waarvan zowel Daisy Jones & The Six als The seven husbands of Evelyn Hugo een internationale bestseller werd.

Details

EAN :9789026361708
Auteur: 
Uitgever :Ambo/Anthos B.V.
Vertaler : Marja Borg
Publicatie datum :  06-03-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :227 mm
Breedte :150 mm
Dikte :31 mm
Gewicht :577 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :384
Reeks :  California dream