De zomer is begonnen - en dus ook het zomerlezen. Haal inspiratie bij De Toren!

Beloofd is beloofd, kleine panda's


Nederlands | 02-08-2024 | 32 pagina's

9789025778750

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,99


 Beschikbaarheid

   Retourtermijn binnen 30 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 35,00
Tekst achterflap

'Beloofd is beloofd, kleine panda's' is een sprankelend nieuw prentenboek van de getalenteerde makers van 'De leeuw in de muis' en 'De walvis wilde meer'. Dit hartverwarmende verhaal brengt een subtiele boodschap over loslaten, die lezers van alle leeftijden zal ontroeren.

Het verhaal neemt je mee naar een mistige bergtop, waar de twee pandazusjes, Len en Jik, samen met hun moeder leven. De zusjes beloven mama dat ze altijd bij elkaar blijven en niet ver van huis gaan. Terwijl Len geniet van het comfort van haar boomnest, droomt de nieuwsgierige Jik ervan om de wijde wereld te verkennen. Als Jik stiekem de berg afdaalt om het avontuur na te jagen, staat Len voor een moeilijke keuze: houdt ze zich aan haar belofte of zorgt ze ervoor dat haar zus weer veilig thuiskomt?

'Beloofd is beloofd, kleine panda's' is een ontroerend verhaal over het houden van beloftes, loyaliteit en trouw zijn aan jezelf. Het kleurrijke prentenboek is speels op rijm vertaald door de gerenommeerde dichtkoningin Bette Westera. Geschikt voor 3 jaar en ouder.

Recensie/Quote

De illustraties zijn levendig en boordevol actie. De kleine panda's zien er schattig uit en zijn dan ook de ideale hoofdpersonages voor dit verhaal. Een duidelijk verhaal over iets beloven en toch je zin doen.

Details

EAN :9789025778750
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Vertaler : Bette Westera
Publicatie datum :  02-08-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :308 mm
Breedte :245 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :472 gr
Status :Herdruk
Aantal pagina's :32