De leukste boekhandel met uitzicht

Punkertje


Nederlands | 30-11-2023 | 80 pagina's

9789025777593

Hardback


  Lees de eerste pagina's

€ 13,99

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Beschikbaarheid

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 30 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 35,00
Tekst achterflap

'Punkertje' is een verhaal van Erik van Os en Elle van Lieshout over een piepklein maar niet over het hoofd te zien personage dat je onmiddellijk in je hart zult sluiten. De komst van Punkertje, een eigenzinnig en stoer kindje, zorgt voor een onverwachte wending in het leven van een keurige Dame en een keurige Heer. Ze hadden eigenlijk gehoopt op een lief, mooi en slim kindje, maar Punkertje is allesbehalve dat. Met haar eigenzinnige stijl, kleurrijke punkmuts en kleine gestalte voldoet ze niet aan hun verwachtingen. De Heer en de Dame willen niets liever dan van Punkertje af, maar gelukkig vindt ze een thuis bij Kaat van Koop bij Kaat. In de winkel van Kaat leeft Punkertje een heerlijk leven en is ze geliefd bij alle klanten. De winkel is haar domein! Dan verschijnen de Dame en de Heer weer op het toneel. Ze hebben spijt en eisen Punkertje terug. Maar Punkertje heeft haar eigen ideeën over wat ze wil.

Een hilarisch en tegendraads avontuur ontvouwt zich, met schrijvers Erik van Os & Elle van Lieshout als meestervertellers die jonge lezers weten te laten lachen en lezen. Het boek is toegankelijk en vrolijk geïllustreerd door Hugo van Look, bekend van 'Dolfje Weerwolfje'.

Recensie/Quote

Het verhaal is heel fijn om te lezen. Dit komt doordat het verdeeld is in hoofdstukken, er veel illustraties bij staan en de zinnen niet te lang zijn. De tekst verloopt vlot, een aantal stukjes zijn op rijm en soms krijgen we het idee dat we een strip lezen. Het is boeiend en we willen weten hoe dit afloopt. Hugo van Look is de illustrator. Zijn illustraties zijn vrolijk met een vleugje humor. Geweldig hoe hij Punkertje heeft getekend.

Details

EAN :9789025777593
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatie datum :  30-11-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :234 mm
Breedte :154 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :326 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :80