Zelf jam maken

Lise Bienaimé-Sabrina Delattre


Nederlands | 06-06-2025 | 400 pagina's

9789000398539

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 26,99

 Beschikbaarheid

   Retourtermijn binnen 30 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 35,00




Tekst achterflap

4 seizoenen – 50 vruchten – 150 recepten

Zelf jam maken is een heerlijk dik boek boordevol verrukkelijke jams. Jam maken is echt niet moeilijk, maar je hebt er wel wat kennis en ideeën voor nodig. En precies die elementen vind je in dit boek.

Om te beginnen geven beide auteurs 50 portretten van vruchten met tips hoe je ze het beste kunt kiezen en bereiden. Daarna volgen 110 recepten voor heel klassieke jams tot iets spannender jams. Alle jams zijn ingedeeld naar seizoen. Vervolgens vind je een 40-tal recepten met jam: zoete tussendoortjes, zuivel, nagerechten en snelle hapjes en drankjes.

Lise Bienaimé en Sabrina Delattre onthullen de geheimen achter hun verfijnde en creatieve jams. Vruchten als framboos, abrikoos, sinaasappel en peer smelten samen met andere smaken als thee, roos of chocolade.

Lise Bienaimé is de oprichter van de Chambre aux confitures en eigenaar van 7 Franse delicatessenwinkels
gespecialiseerd in jam. Sabrina Delattre is jammaakster.

Details

EAN :9789000398539
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  06-06-2025
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :226 mm
Breedte :173 mm
Dikte :32 mm
Gewicht :910 gr
Status :Alvast reserveren
Aantal pagina's :400
Keywords :  confiture;fruit inmaken;jam maken;recepten met fruit